Hotel Corisco

Si vens a Tossa, pregunta per Can Coris i aniràs a parar a davant de mar, des dels balcons d’algunes de les habitacions de l’Hotel podràs veure sortir el sol cada matí, treballar amb el teu ordinador les tardes de primavera, estiu i tardor; i esmorzar al bar que hi ha a sota, el Bar Corisco, amb una terrassa espectacular i sobretot un espai de tranquil·litat. A les seves cadires podràs gaudir d’un enorme gelat, un bon cafè o una hamburguesa de les de tota la vida… i també un cocktail que et farà vibrar.
A peu de platja, al mateix centre de Tossa, amb un equip humà meravellós que el que vol es que disfrutis com tu vols fer-ho de les teves vacances, dies lliures, moments.

Les habitacions són dobles, poden ser d’us individual o triple. Amb bany a l’habitació. tenim 24 habitacions, 18 de les quals tenen climatització. Totes tenen televisió i sobretot tenim wifi a totes les habitacions. Fem servei de dormir i esmorzar; en aquests moments de restriccions buscarem opcions de mitja pensió al mateix hotel.

C/ Pou de la Vila, 8 i Psg. Mossén Cinto Verdaguer, 51
17320 Tossa de Mar
hotelcorisco@gmail.com